Autor Subiect: Regulament de utilizare forum  (Citit de 1720 ori)

Danu Hintariu

 • Administrator
 • Nou Venit

 • Offline
 • *****
 • 4
 • Reputație:
  +2/-0
  • Vezi Profilul
  • Linux Mint Romania
Regulament de utilizare forum
« : 09 Martie, 2014, 00:47:09 »
Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

1. Utilizați corect limba română (folosiți cuvinte întregi, virgula, punctul și cratima). Nu folosiți limbaj de chat!
2. Răspundeți concret! Fără offtopic, fără mesaje scurte, inutile sau deja postate! Pentru echipa Linux Mint România „offtopic” = reprezintă devierea de la subiectul care se discută.
3. Folosirea cuvintelor sau înregistrarea cu nume obscene/jignitoare duce la restrictionarea accesului, ștergerea contului, etc.
4. Căutați un nume utilizator cu adevărat plăcut sau folosiți numele vostru. Folosiți un avatar care să nu deranjeze pe ceilalți (fără imagini de natură politică, religioasă sau etnică). În cazul în care nu se respecta regula bunului simt, avatarele și numele de utilizator pot fi moderate.
5. Folosiți un limbaj decent pe întreaga durată a folosirii forumului. Este interzis orice atac la persoană. Discutați ideea, nu persoana! Nu sunt permise mesajele instigatoare la ură (no hate speech).
6. Faceți uz cât mai mult de funcția de căutare de pe forum înainte de a face un post adițional legat de un subiect deja existent.
7. Aveți răbdare și nu vă impacientați, răspunsul va veni din partea membrilor.
8. Nu sunt tolerate discuțiile despre cum se acționează pentru a încălca drepturile de autor. În aceeași categorie intră și cererile de ajutor pentru acțiuni ilegale.
9. Când adăugați un mesaj pe forum, asigurați-vă că are legătură cu subiectul discuției și că abordează o singură problemă. Cu alte cuvinte, nu postați offtopic. Mesajele offtopic vor fi editate sau șterse. Dacă aveți mai multe probleme, deschideți câte o discuție separată pentru fiecare problemă.
10. Atunci când deschideți un nou subiect, asigurați-vă că acesta corespunde cu specificul subforumului. În cazul în care nu sunteți sigur, puteți posta la categoria „Alte discuții și probleme de utilizare”.

Regulamentul acestui forum poate fi modificat în timp și de aceia vă rugăm sa îl consultați periodic. ;D

Prin înregistrarea pe acest forum, sunteți de acord cu licențierea contribuției voastre sub termenii licenței Licența Atribuire 3.0 România Creative Commons.

Dacă nu respectați regulile de mai sus riscați ca mesajele dumneavoastră să fie șterse și de asemenea este posibil să aveți acces restrâns la forum! ;)


Comunitatea Linux Mint România
« Ultima Modificare: 09 Martie, 2014, 03:47:51 de Dany Hintariu »